Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2024, 13:08

Nedeljni horoskop, 5-11. maj 2024: ovnovi da usmere energiju na lični razvoj

Otkrijte šta zvezde predviđaju za vaš znak od 5. do 11. maja 2024! Pročitajte naš nedeljni horoskop za poslovne i lične savete, kao i citat nedelje. Nedeljni horoskop OVAN Ove nedelje, usmerite energiju na lični razvoj. Da li ćete da pročitate knjigu, stručni rad ili ćete da pogledate nekoliko kultnih filmova koje nikada ranije niste … Članak Nedeljni horoskop, 5-11. maj 2024: ovnovi da usmere energiju na lični razvoj se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Sahrane i kremacije u Beogradu, 6. maj 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2024

Sahrane i kremacije na grobljima u ponedeljak, 6. maja 2024. od 9.00 do 16.00. U nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ je 10 grobalja. Sahrane se, po običaju, ne obavljaju nedeljom i kad su najveći verski praznici, ali to ne važi uvek. Groblja u nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ Beograd su otvorena...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.