Ženeva: Predstavljena Honda NSX

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Mar.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženeva: Predstavljena Honda NSX

Honda je održala Evropsku premijeru svog supersportskog automobila kodnog imena NSX na sajmu automobila u Ženevi. Jedina razlika između Acura NSX modela koji je bio prikazan na Detroitskom sajmu automobila u Januaru jeste raspodela Hondinog logo-a na automobilu.

Bilo kako bilo po nekim neimenovanim izvorima Honda NSX bi mogla da se nađe u prodaji do kraja ove godine u Evropi. Što se tiče informacija o specifikaciji NSX-a, još uvek ih nema, ali špekuliše se da će se raditi o V6 motoru sa turbom u kombinaciji sa tri elektro motora, menjačem sa duplim kvačilom i 550 KS ukupne snage.

Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.