ŽALBA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Koturoviću smanjuju zatvorsku kaznu!?

Izvor: Press, 17.Nov.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽALBA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Koturoviću smanjuju zatvorsku kaznu!?

Apelacioni sud u Skoplju u četvrtak će odlučivati o žalbi srpskog košarkaša Dejana Koturovića na presudu kojom je zbog falsifikata početkom oktobra osuđen na tri meseca zatvora, potvrdio je za "Kurir" sudija Safet Kadri iz službe za odnose s javnošću ove pravosudne institucije.
Srpski sportista uhapšen je sredinom septembra na graničnom prelazu Đevđelija jer je utvrđeno da je vozilo „honda>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojim je upravljao ukradeno u Bugarskoj.
- Osuđujuću presudu napao sam po sva tri osnova, zbog nepravilno utvrđenog činjeničnog stanja, bitne povrede odredaba Zakona o krivičnom postupku i pogrešne primene Krivičnog zakona. Ono što je suštinski važno, a što prvostepeni sud prilikom donošenja odluke nije uzeo u obzir jeste činjenica da Koturović nije znao da je kupio ukraden automobil - naglašava za naš list Dejanov advokat Petar Srnakov.

PROČITAJTE JOŠ:
Stefanović i Lončar prisustvuju uništavanju narkotika
BUHA OSTAJE U PRITVORU: Svedoku saradniku do 30 dana!
 114 udesa 59 lica povređeno, dve osobe smrtno stradal
   
- Očekujem da će izrečena kazna od tri meseca zatvora biti umanjena na dva meseca, koliko je on već izdržao, te da će biti pušten na slobodu - dodao je on.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.