Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 16:04

W contemporary Japanese cuisine - Fuzija hrane i pića istočnjačke gastronomije

Premium restoran W contemporary Japanese cuisine, osnovan je 2012. godine i od tada svojim gostima nudi izvrsna jela. Nastao je iz ideje koja je rođena u Las Vegasu, a potiče od vlasnika i svetski poznatog izvrsnog japanskog kuvara Yoshi Maru Honda, koji je putujući svetom, isprobavao najbolja jela u cilju stvaranja nečeg još boljeg. Svoje recepte i začine, preneo je u restoran W Sushi, koji je inspirisan Izakaya konceptom. Izakaya restorani vode poreklo iz Japana, a označavaju mesto na kom možete sesti i uživati u svom obroku i jedinstvenom alkoholnom piću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.