Senina Honda NSX na eBay-u

Izvor: B92, 09.Avg.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senina Honda NSX na eBay-u

Jedan od tri primerka Honde NSX koje je posedovao legendarni Ajrton Sena ponuđen je na prodaju na sajtu eBay.

Kako tvrdi prodavac, tragično nastradali trostruki prvak Formule 1 imao je tri Honde NSX, jednu crvenu i dva primerka u crnoj boji. Crveni NSX dobio je od Honde dok mu je jedan od dva crna automobila poklonio njegov mentor i sponzor, Antonio de Almeida Braga.

Upravo ta Honda NSX ponuđena je na prodaju nakon što se poslednjih 17 godina nalazila u posedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sadašnjeg vlasnika.

Automobil je prešao samo 49.889 km i u originalnom je stanju, uključujući i patosnice, koje su kako tvrdi prodavac nekada dodirivala Senina stopala. Trenutna izlicitirana cena je 50.000 funti (oko 58.000 evra), a ponude se primaju do 17. avgusta.

Pročitajte o novoj generaciji Honde NSX.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Senina Honda NSX na eBay-u

Izvor: B92, 09.Avg.2013

Jedan od tri primerka Honde NSX koje je posedovao legendarni Ajrton Sena ponuđen je na prodaju na sajtu eBay...Kako tvrdi prodavac, tragično nastradali trostruki prvak Formule 1 imao je tri Honde NSX, jednu crvenu i dva primerka u crnoj boji. Crveni NSX dobio je od Honde dok mu je jedan od dva crna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.