Performanse Honda motora se neće promeniti uprkos unapređenjima

Izvor: Moto.rs, 05.Jun.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Performanse Honda motora se neće promeniti uprkos unapređenjima

Fernando Alonso je rekao da ne očekuje unapređene performanse od Hondine pogonske jedinice McLaren automobila na trci za VN Kanade, uprkos tome što će Honda za ovu trku koristiti neka unapređenja u okviru pogonskog agregata.

Alonso navodi da primenjena unapređenja koja su iskorišćena za revidirani turbo punjač vozila su više namenjena da unaprede pouzdanost motora nego da unaprede performanse. Timovi F1 imaju pravo da u toku sezone primene devet unapređenja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motore koji se nazivaju tokkeni pri čemu ako su unapređenja vezana samo za pouzdanost oni se ne računaju u tih devet. Očigledno je Honda nije uspela da zvaničnike ubedi da su u pitanju samo unapređenja koja su vezana za pouzdanost.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.