Oficijelne fotografije 2015 Honda CR-V crossover modela

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oficijelne fotografije 2015 Honda CR-V crossover modela

Honda je izdala oficijelne fotografije kao i neke dodatne informacije koje se odnose na 2015 CR-V facelift. Vizuelna prilagođenja vozila se mogu primetiti uglavnom kada je reč o prednjem kraju vozila gde je crossover dobio restilizovani branik sa novim svetlima za magli kao i modifikovanu rešetku motora i lepša svetla.

Pored novih aluminijumskih točkova, ostale značajne promene se mogu videti u okviru zadnjeg branika >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << dok je ispod prozora zadnje strane primetan novi hromirani ukrasni element.

U kabini vozila 2015 Honda CR-V sada kao deo standardne opreme poseduje oslonac za ruku u okviru centralne konzole, klizne vizire za sunce kao i ventilacione otvore u okviru zadnje konzole.

Kupci će moći da konfigurišu svoje vozilo sa novom opremom kao što su vozačevo sedište koje se može zagrevati i pomerati sa deset stepeni slobode, specijalni sistme koji otvara vrata prtljažnik bez vaše intervencije, sedmoinčni Display Audio sistem odnosno LED svetla za dnevnu vožnju. Pored n

avedenog, Honda nudi i niz bezbednosnih i sistema za pomoć vozaču uključujući adaptivnu kontrolu kretanja, sistem za pomoć održavanja vaše trake, kočenje u slučaju opasnih situacija i druge tehnologije.

Kada je reč o pogonskim agregatima četvorocilindarski 2.4L benzinski motor nastavlja da proizvodi 184ks snage pri 6400 o/min ali je obrtni momenat povećan sa 221 na 245Nm pri 3900 o/min.

Ova motor radi sa novoorazvijenom CVT transmisijom u verziji sa sistemom pogona na prednje točkove. Ovaj model bi u prodaji u SAD trebao već da se pojavi sutra, dok ostali regioni će stići nešto kasnije na red.

foto © Honda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.