Od šest povređenih radnika petorica Somborci, vozač uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od šest povređenih radnika petorica Somborci, vozač uhapšen

BEOGRAD -

Šest osoba je povređeno u Beogradu kada je putničko vozilo naletelo na mostu Gazela na radnike koji su radili na obeležavanju mosta. Jedna osoba je i dalje životno ugrožena, a 5 od 6 povređenih, radnici su somborskog preduzeća Signal.

Vozač u alkoholisanom stanju koji je automobilom marke "honda" naleteo na radnike somborske firme "Signal" koji su radili na mostu "Gazela" u Beogradu, lišen je slobode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Reč je o Predragu P. (23) kome je određena mera zadržavanja zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Na isključenju sa mosta ka Topčideru oko 1.15 časova posle ponoći povređena su petorica radnika, od kojih trojica imaju teške povrede, a dvojica lake, kao i suvozač iz "honde" koji je zadobio lakše povrede.

Povređeni su radnici - D.J. (26), D.R. (39), D.D. (37), I.B. (41) i I.S. (25), kao i suvozač I.J. (22).

Radnik koji je najteže povređen u nesreći zbrinut je s teškim telesnim povredama u Urgentnom centru, na odeljenju intenzivne nege, izjavio je Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

U Urgentnom centru su zbrinute četiri osobe, od ukupno povređenih šest osoba, od toga jedna na neurohirurgiji, dve na ortopediji i jedna na intenzivnoj nezi.

Doktorka Nada Macura je kazala da su tri ekipe Hitne pomoći prevezle povređene u Urgentni centar, dok je jedna ekipa VMA prevezla najteže povređenog radnika, koji je pao preko ograde mosta.

Macura je rekla da je vojna hitna pomoć slučajno tu prolazila i prebacila tog radnika u Urgentni centar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STRAVIČNO: Pijan pokosio pet radnika!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 07:02

Predrag P. (23) sa 1,78 promila alkohola u krvi naleteo na radnike somborskog preduzeća „Signal“ koji su na auto-putu radili na horizontalnog signalizaciji..BEOGRAD - Stravično!..- Sve se dogodilo u bukvalno jednoj sekundi! Dalibor je povikao: „Pazite“, a onda sam se onesvestio! Sledeće čega...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.