Novosti sa dalekog istoka: Stiže NOVA HONDA INSPIRE (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 23:12

Novosti sa dalekog istoka: Stiže NOVA HONDA INSPIRE (FOTO+VIDEO)

Japanski gigant će uskoro ponuditi novu, šestu generaciju limuzine

Novi Inspire ima mnogo zajedničkog sa Accordom koji je dostupan na kineskom tržištu. Razlike između ova dva modela se tiču prednjeg i zadnjeg dela, u predelu maske, branika i zadnjih svetala.

Inspire je dugačak 4979 mm, širok 1862 mm i visok 1449 mm, sa međuosovinskim rastojanjem od 2830 mm. To ga čini 9 mm dužim od Accorda, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostale dimenzije skoro identične.

Honda Inspire is a China-only variant of the Honda Accord

Honda has released official images of the band new Honda Inspire sedan, made locally by Dongfeng-Honda. The Inspire is a China-only variant of the 11th generation Honda Accord. The Accord is also produced in China, but by… pic.twitter.com/ssZurAPZ49

— Tycho de Feijter (@TychodeFeijter) June 1, 2023

U unutrašnjosti su odrađene samo manje promene u poređenju sa Accordom, uključujući tu otvore za klimatizaciju. U ponudi će se naći 1,5 litarski četvorocilindričn benzinski turbo motor sa 141 kW/192KS, uz CVT menjač i prednji pogon, kao i plug-in hibridna verzija e:PHEV (trebalo bi da kombinuje 2,0 litarski benzinac i elektromotor).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.