Lančani sudar kod Umčara

Izvor: RTS, 23.Jan.2011, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar kod Umčara

Jedna osoba je poginula, a pet povređeno u saobraćajnoj nesreći kod naselja Umčari. U nesreći učestvovalo više vozila.

U saobraćajnoj nesreći kod naselja Umčari, 40 kilometara od Beograda, večeras je poginula jedna osoba, a petoro je povređeno, saopšteno je iz Hitne pomoći opštine Grocka.

U nesreći su učestvovala četiri automobila.

Nesreća se dogodila oko 18.30 sati, kada je vozač automobila "pežo 206" izgubio kontrolu nad automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i udario u zaštitnu ogradu.

Na mestu nesreće ubrzo se zaustavila "honda sivik", a lekar koji je upravljao tim automobilom izašao je iz vozila kako bi pomogao povređenima.

On je mađarskog državljanina izvukao iz auomobila, a kada je pokušao da izvadi trougao iz gepeka, na njega je naleteo automobil "fijat stilo". Lekar je ostao na mestu mrtav, dok su žena i dete koji su bili sa njim u kolima, povređeni i prebačeni u Urgentni centar.

Nesreća se desila na autoputu Beograd-Niš.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.