Izdržala što mnogi ne bi, a izgleda sjajno: Honda prešla pola miliona kilometara FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 19:49

Izdržala što mnogi ne bi, a izgleda sjajno: Honda prešla pola miliona kilometara FOTO

U ponudi na jednom stranom sajtu našla se Honda CRX Si iz 1991. godine, i tu ne bi bilo ništa čudno da ne izgleda odlično nakon pola miliona pređenih kilometara.

Ovaj sportski automobil bio je pre nekoliko decenija veoma popularan na našim prostorima, a prodao se putem sajta aukcijske kuće Cars and Bids.

Ne znamo kako je prodavcima uspelo, ali napravili su da izgleda neverovatno dobro i spolja i iznutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a vožen je u Kaliforniji.

Enterijer je u izvornom stanju osim toga što su presvučena sedišta, a motor koji isporučuje 108 KS takođe izgleda sjajno.

S obzirom na to u kakvom je stanju automobil, ne čudi što je pre četiri dana prodat za (pozamašnu s obzirom na okolnosti) svotu od 11.500 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.