Inzagi hvali Hondu i Esijena, a kudi Toresa: Dobro je da imam više opcija

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi hvali Hondu i Esijena, a kudi Toresa: Dobro je da imam više opcija

“Moraću da obratim pažnju na treninzima i da iz njih pronađem pravo rešenje", kaže Inzagi

Trener Milana Filipo Inzagi, posle pobede nad Veronom, pohvalio je Keisukea Hondu i Mikaela Esijena, a indirektno kudio Fernanda Toresa. Honda je postigao dva gola, Esijen je dominirao na sredini terena, dok je Tores ponovo podbacio.

“Veoma smo srećni zato što smo ostvarili dobar rezultat bez nekoliko važnih igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U svlačionici sam čestitao Esijenu, koji nije igrao mnogo, ali je svakako za primer. Od početka avgusta pričao sam o Hondi i znao sam da će nas izbaviti. Tražio sam ko će u formaciji 4-3-3 igrati levo krilo i, kako je vreme prolazilo, shvatio sam da je Honda taj čovek. On ima tehniku, veliku snagu i može dosta da trči”, rekao je Inzagi koji žali zbog primljenog gola.

“Malo sma ljut zbog toga što nismo uspeli da vežemo drugi meč bez primljenog gola, međutim, Abijati je odradio odličan posao".

Trener Rosonera je zabrinut i zbog posta Fernanda Toresa.

“Cele nedelje dvoumio sam se ko da mi počne meč. Moraću da obratim pažnju na treninzima i da iz njih pronađem pravo rešenje. Dobra stvar je što imam toliko opcija, što je sjajno za trenera, bolje reći to je luksuz”, zaključio je Inzagi.

Milan se sa 19 bodova nalazi a četvrtom mestu, iza lidera Juventusa  (19), Rome (18) I Sampdorije (15).

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.