Honda se sada više oslanja na McLaren za nastavak uspešne priče

Izvor: Moto.rs, 30.Mar.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda se sada više oslanja na McLaren za nastavak uspešne priče

McLaren i Honda rade zajednički na tome da njihova saradnja počne da daje rezultate. Dve kompanije su ponovo počele da sarađuju od ove sezone nakon više od dve dekade razdvojenosti.

Britanski tim najavljuje novu saradnju sa Hondom kao naredno poglavlje ultra uspešne priče u kojoj su prethodni put osvaje titule. Međutim, da ne ide sve kako dve strane planiraju dokazuje činjenica da je McLaren automobil koji je ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u trci u Australiji stigao poslednji, a u Maleziji nisu bili poslednji samo zato što Manor nije uspeo da se plasira među timove koji su se plasirali u vremenu koje je za 7% sporije od prvoplasiranog. Ipak, Fernando Alonso i Jenson Button insistriaju da je vozilo sada mnogo brže nego tokom testiranja i da ide velikim koracima napred.

foto © McLaren

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.