Honda povlači 428.000 vozila

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Honda" povlači 428.000 vozila

Japanska kompanija "Honda" je saopštila da povlači više od 428.000 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, zbog kvara koji bi mogao da dovede do toga da se nepravilno parkiran automobil samostalno pokrene.

Povlačenje na tržištu SAD obuhvata ukupno 384.220 automobila marke "akord", "sivik" i "element", proizvedeni 2003. i 2004, dok se sa kanadskog tržista povlači oko 44.000 vozila istih modela, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uključujući odredjeni broj modela "akura", preneo je Rojters.

Kompanija "Honda" je saopštila da će vlasnike automobila obuhvaćenih povlačenjem početi da kontaktira u septembru. Ukupno je prijavljeno 11 slučajeva sudara izazvanim pomenutim kvarom, od čega je u jednom slučaju ženu gotovo pregazio njen automobil parkiran na prilazu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.