Honda osvežila Civic Typer R i hečbek FOTO

Izvor: B92, 03.Nov.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda "osvežila" Civic Typer R i hečbek FOTO

Nakon što je osvežila Civic Coupe i Sedan ranije ove godine, Honda je uradila "šminku" i za hečbek i Type R verzije.

Oba automobila su dobila pre svega poboljčanja enterijera, poput unapređenog Displey Audio sistema koji je dobio fizičke dugmiće i kontrolu jačine zvuka.

Dugmići na volanu su pojednostavljeni, dok električna parking kočnica ima novi svetlosni indikator kada je uključena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ostala poboljšanja uključuju veće držače za čaše i fizičke dugmiće za brzinu ventilatora, a obe verzije su dobile i automatsku dvozonsku klimu.

Civic Hatchback dolazi u četiri paketa opreme (LX, Sport, EX, EX-L sa navigacijom i Sport Touring), a za pogon je zadužen 1,5-litarski četvorocilindarski turbobenzinac sa 176 KS u paketima LX, EX i EX-L Navi, dok Spot i Spot Touring imaju 182 KS.

Type R nosi 2,0-litarski agregat sa turbopunjačem sa 310 KS i 400 Nm, a kao standardni deo opreme ima podesivo vešanje u tri oblika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.