Honda na stazi Suzuka otkrila novi CBR600RR

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 16:48

Honda na stazi Suzuka otkrila novi CBR600RR

Honda je oduševila entuzijaste motocikala i ljubitelje predstavljanjem svoje najnovije verzije CBR600RR tokom trke 8 sati Suzuke.

Entuzijasti koji su prisustvovali prestižnoj trci imali su ekskluzivnu priliku da iskuse novu Hondu CBR600RR izbliza na namenskom Honda štandu.

Iako su sveobuhvatni detalji o novinama još uvek u tajnosti, upućeni sugerišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se ovo otkrivanje prvenstveno odnosi na promenjene propise o emisijama u Japanu.

Kako je prethodna iteracija CBR600RR prethodila implementaciji strogih ekoloških normi, ovo osvežavanje ima za cilj da uskladi omiljeni sportski motcikl sa najnovijim emisionim zahtevima.

Usred zabrinutosti oko potencijalnih uticaja na izlaznu snagu zbog prilagođavanja emisije, istorijski presedani ukazuju da je malo verovatno da će izmene značajno ugroziti zapanjujuće performanse ove mašine. Hondina evidencija o neprimetnoj integraciji sličnih podešavanja u prethodnim modelima sugeriše da će sve promene u dinamici snage verovatno biti suptilne i stručno izbalansirane.

Osim mehaničkih poboljšanja, vizuelna privlačnost novog CBR600RR je tu da očara i vozače i posmatrače. Honda je pružila primamljiv uvid u novi estetski pravac kroz zajedničke slike i video zapise.

Motocikl nosi novu trobojnu grafiku Honda Racing Corporation (HRC), koja odiše trkačkim umećem. Dodavanje mističnosti je upečatljiva mat crna varijanta, koja naglašavajući prirodu motocikla orijentisanu ka performansama.

Japansko tržište može očekivati da će i dinamična trobojna grafika i zagonetna mat crna verzija biti ponuđene nakon zvaničnog objavljivanja modela. Međutim, globalna ponuda ostaje predmet spekulacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.