Honda Civic na lizing bez kamate

Izvor: B92, 12.Sep.2013, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda Civic na lizing bez kamate

Honda je kupcima u Srbiji ponudila model Civic Hatchback 1.8 Sport uz poseban način finansiranja putem lizinga sa 0 % kamate.

Najnovija jesenja akcija koju je Honda pokrenula na našem tržištu odnosi se na Civic Hatchback sa 1.8 litarskim benzinskim i-VTEC motorom, koji isporučuje 142 ks i 174 Nm maksimalnog obrtnog momenta i koji je uparen sa šestobrzinskim manuelnim menjačem.

Novi uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansiranja, u saradnji sa S Leasingom, važe model sa paketom opreme Sport, koji već ima na već sniženu cenu od 17.990 evra. Ovoga puta, dodatna pogodnost je to što se automobil može kupiti putem lizinga, bez kamate.

Paket opreme Sport između ostalog uključuje i dvozonski klima uređaj, tempomat, prednje i bočne vazdušne jastuke i vazdušne zavese, IDLE stop sistem za uštedu goriva, i-MID ekran multimedijalnog sistema, audio uređaj sa CD/MP3 plejerom, USB, Aux i Bluetooth konekcijama, kameru za vožnju unazad, LED dnevna svetla, multifunkcionalni kožni volan, 17 inčne alu felne...

Navedeni uslovi finansiranja odnose se na vozila koja se nalaze na lageru, a kupcima je na raspolaganju i kupovina novog Honda automobila po principu zamene korišćenog vozila, uz doplatu, nezavisno od brenda.

Vozili smo: Honda Civic Hatchback 1.8
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Honda Civic na lizing bez kamate

Izvor: B92, 12.Sep.2013

Honda je kupcima u Srbiji ponudila model Civic Hatchback 1.8 Sport uz poseban način finansiranja putem lizinga sa 0 % kamate...Najnovija jesenja akcija koju je Honda pokrenula na našem tržištu odnosi se na Civic Hatchback sa 1.8 litarskim benzinskim i-VTEC motorom, koji isporučuje 142 ks i 174 Nm...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.