Honda CR-Z Turbo

Izvor: B92, 19.Jan.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Honda CR-Z Turbo

Honda CR-Z do sada se baš i nije pokazala u prodajnim rezultatima, a od automobilskih medija dobila je tek mlake kritike.



Novinari su redom hvalili dobre vozne osobine šasije i atraktivan dizajn, ali na hibridni pogon sa ukupno 122 KS većina je ostala ravnodušna.

Autocar već neko vreme nagoveštava kako Honda priprema snažniju verziju atraktivnog kupea, a u poslednjem izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Britanci tvrde kako su Japanci čak odlučili da ubrzaju proces uvođenja snažnijeg modela na tržište.

Magazin ne navodi precizan izvor informacija, ali navodno bi automobil trebalo da ugledamo već na autosalonu u Tokiju krajem godine.

Problem sa nedostatkom konjice pod poklopcem u Hondi, navodno, planiraju da reše ugradnjom turbopunjača koji bi snagu 1.4-litarske jedinice trebalo da podigne na 160, odnosno 200 KS.

Koliko priča o Turbo CR-Z-u drži vodu saznaćemo pre ili kasnije.

Izvor - tportal

Saznajte više o Hondi CR-Z

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.