Fernando Alonso i Jenson Button zvezde Back to the Future tematskog videa

Izvor: Moto.rs, 30.Jan.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernando Alonso i Jenson Button zvezde Back to the Future tematskog videa

McLaren je izdao Back to the Future tematski video klip u kojem se pojavljuju Fernando Alonso i Jenson Button. Kroz ovaj zabavan a opet iznenađujući video McLaren najavljuje da ima velika očekivanja kada je reč o seozni 2015 Formule 1.

Fernando Alosno pokušava da ubedi svog kolegu da koriste 650S vremensku mašinu da otputuju na prvu trku sezone u Melburnu koja se održava 15. marta ove godine, dok njegov klupski kolega Jenson Button želi da se vrate u 3. aprila 1988. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na trku za VN Brazila kada je Ayron Senna pobedio vozeći McLaren Honda automobil. Podsećamo da se upravo McLaren Honda tim vraća ove godine na scenu sa MP4-30 modelom i nadaju se da mogu da nastave uspešan niz koji su kao tim ostvarili kroz osam titula svetskih prvaka i 44 pobede na trkama između 1988. i 1992. godine.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.