Izvor: Blic, 17.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka povrešena u sudaru sa automobilom

Devojka, suvozač na motociklu „honda" zrenjaninskih tablica, teško je povređena juče na klisanskoj raskrsnici u sudaru sa „dačijom logan". Identitet devojke nije za sada poznat. Od siline udara, ona je preletela preko motocikla i pala nekoliko metara dalje, kanal kraj puta. Ovo je druga saobraćajna nesreća na motociklu na ovom delu u poslednja tri dana.

Nesreća se dogodila oko 14 sati, kada je vozač „dačije logan" novosadskih tablica pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skrene sa Sentandrejskog puta u Ulicu Otokara Keršovanija, odakle je nailazio motocikl sa mladićem i devojkom. U istom momentu, oba vozila su se pokrenula, i „honda" je udarila u bočnu stranu „dačije". Očevici nesreće pričaju da je zbog jačine udarca devojka sa mesta suvozača poletela unapred, preletela automobil i pala u kanal par metara dalje. Mladić je pao nedaleko od motora.

- On je uspeo da se pridigne, i odmah je pritrčao devojci koja je nepomično ležala u jarku. Ubrzo su se okupili i drugi građani koji su pokušavali da im pomognu. Iz kanala su se začuli jauci, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja ih je zajedno odvezla u bolnicu - navode očevici nesreće. U Kliničkom centru saznajemo da je mladić prošao sa lakšim povredama, dok je povređena devojka zbrinuta zbog težih povreda.

- Ovo postaje jezivo. U nedelju sam se takođe zatekao kada je jedan motoraš udario u stub. Celu noć nisam mogao da zaspim, stalno mi je pred očima bilo njegovo beživotno telo - kaže stanovnik Slane bare, očevidac pogibije Dragana Ostojića (33) iz Futoga. Ostojić je u poginuo u nedelju, takođe oko 14 sati. Krećuću se ka Sentandrejskom putu on je, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad „kavasakijem", kojim je zatim udario u stub reklamne table kraj puta. Od siline udarca, Ostojić je udario glavom o stub i preminuo na licu mesta. Na glavi nije imao kacigu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.