Akcija za Honda motocikle

Izvor: AutoBlog, 05.Sep.2013, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija za Honda motocikle

Delta Automoto, generalni zastupnik Honda motocikala za Srbiju i Crnu Goru, pripremio je akcijske popuste od 5 do 7% za najatraktivnije modele skutera i motocikala. Uz popuste je obezbeđen i zimovnik za motocikle u trajanju od 6 meseci. Pod novim uslovima mogu se nabaviti: - NSC 50 - PCX 125 - SH 150 - INTEGRA - CRF 250L - NC 700S - NC 700XA - NC 700XD - CROSSTOURER Iz ponude se posebno izdvaja skuter PCX 125, koji je, po ključnim karakteristikama, bez prave konkurencije na tržištu. Svim kupcima Hondinih motocikala po specijalnim uslovima, automatski će biti obezbeđeno mesto u zimovniku u periodu od oktobra 2013. do aprila 2014. godine. Pored popusta za navedene modele motocikala i zimovnika, Delta Automoto nudi i originalne...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

05.09.2013 ::: Delta Automoto: Akcija za Honda motocikle

Izvor: AutoMagazin, 05.Sep.2013

Delta Automoto, generalni zastupnik Honda motocikala za Srbiju i Crnu Goru,  pripremio je akcijske popuste od 5 do 7% za najatraktivnije modele skutera i motocikala. Uz popuste je obezbeđen i zimovnik za motocikle u trajanju od 6 meseci..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.