Izvor: Njuz.net, 27.Jan.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Lončar se sapleo i slučajno upao u kadar Zemuncima dok su se fotografisali

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD/MINSK, 27. januar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas kao čiste izmišljotine navode da se ministar zdravlja Zlatibor Lončar fotografisao sa članovima zemunskog klana i objasnio da se Lončar na tim fotografijama našao sasvim slučajno.
Kako je premijer naveo,  ministar zdravlja se, naime, šetao Zemunom i u jednom trenutku se sapleo i sasvim slučajno “uleteo u kadar” Dušanu Spasojeviću, koji je hteo da se slika sa novim motorom “Harli >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Dejvidson”.
– Optužbe na račun Zlatibora Lončara su nešto najgluplje što sam u životu čuo, naravno, posle optužbi da je Nebojša Stefanović plagirao doktorat. Na slici se vrlo jasno vidi da se Lončar nije namestio za fotografisanje, nema tu poziranja, već postoji dinamika pokreta nastala usled saplitanja. To svako ko se iole razume u statiku, dinamiku i foto-forenziku može da uoči na prvi pogled – izjavio je Vučić novinarima tokom posete Belorusiji.
Premijer je takođe dodao da se slična stvar desila i fudbalerima Danku Lazoviću i Dragoljubu Jeremiću i doktoru Miroslavu Risoviću, koji su se sapleli, naleteli na Lončara i svi zajedno upali u vilu zemunskog klana u Šilerovoj, gde je stajao fotoaparat koji je baš u tom trenutku škljocnuo i napravio fotografiju.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Harley Davidson

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.