Švajcarski vozač postavio novi rekord na električnom Harliju

Izvor: AutoBlog, 25.Mar.2020, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski vozač postavio novi rekord na električnom "Harliju"

Električni Harley-Davidson motocikl nudi autonomiju od oko 160 km, što znači da nije najsrećniji izbor kada su dugačka putovanja u pitanju. Što ne znači da ne može, a to je dokazao švajcarski vozač Mihael fon Tel, postavivši novi 24-časovni rekord u pređenoj razdaljini, doduše nezvanični, na prvom električnom modelu američkog giganta. Rekord nije zvaničan, jer nije potvrđen od strane Ginisove knjige rekorde, što ne umanjuje njegov značaj. Fon Tel je na postavljanje rekorda krenuo iz Ciriha, 11. marta, a njegov cilj je bio Štutgart, sedište kompanija Porsche i Mercedes-Benz. Ukupno je prošao 4 zemlje za 23 sata i 48 minuta, prešavši ukupno 1.722 km, oborivši prethodni rekord od 1.316 km, koji je 2018....
Pogledaj vesti o: Harley Davidson,   Porsche

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Švajcarski vozač postavio novi rekord na električnom "Harliju"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2020

​Električni Harley-Davidson motocikl nudi autonomiju od oko 160 km, što znači da nije najsrećniji izbor kada su dugačka putovanja u pitanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.