Harley-Davidson otkrio važan datum

Izvor: B92, 09.Jan.2023, 13:33

Harley-Davidson otkrio važan datum

Celokupan događaj će biti prenošen uživo na zvaničnom sajtu američkog giganta.

Harley-Davidson će svoju liniju motocikala za 2023. najaviti 18. januara, a tada ćemo saznati detalje vezane za proslavu kompanijinog 120. rođendana, piše MotoBerza.

Johen Cajc, predsednik i izvršni direktor Harley-Davidsona, poručio je da se nada će svi fanovi brenda učestvovati u proslavi bogatog nasleđa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije.

"2023. slavimo 120 godina postojanja, pa ćemo taj jubilej iskoristiti da odamo počast našem bogatom nasleđu. Rođendan ćemo proslaviti s našim fanovima i zajednicom vozača, a istovremeno otkriti najnovije motocikle u ponudi."

"Pozivam sve da se priključe našoj proslavi i otkrivanju linije novih modela", naglasio je Cajc.

Iako Harley-Davidson još uvek nije otkrio listu noviteta, nedavni navodi sugerišu da će se na njoj naći Fat Bob 114, Heritage Classic 114, nova Nightster varijanta, nova CVO serija, a verovatno i novi Icon model.

Među novitetima bi mogao da se nađe i model od 350 kubika, proizveden u Kini. To otkrivaju podaci dostupni kod američke Agencije za saobraćaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.