Uhvaćen na delu: Boranin zatečen u pokušaju krađe

Izvor: Bor030.net, 21.Jan.2021, 14:10

Uhvaćen na delu: Boranin zatečen u pokušaju krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru sprečili su tešku krađu i uhvatili osumnjičenog na delu. Policija je tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Bora , u kasnim večernjim satima, zatekla na parkingu kako pokušava da ukrade razne predmete iz automobila „ford fiesta“, koji je prethodno obio. Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog […] The post Uhvaćen na delu: Boranin zatečen u pokušaju krađe appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Ford,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJCI OSTALI U ŠOKU: Smederevska policija zaustavila ženu, rezultati alko-testa neverovatni

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, tokom redovne kontrole saobraćaja, zaustavili su ženu (37) koja je vozila u stanju teške alkoholisanosti...Policija je nju sinoć, u jednoj od gradskih ulica, zatekla kako upravlja automobilom "folksvagen pasat" sa  2,74 promila alkohola...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.