Uhapšen zbog marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Izvor: Bor030.net, 07.Feb.2022, 09:08

Uhapšen zbog marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu u saradnji sa stanicom granične policije Đerdap uhapsili su A. A. (1990) iz okoline Sokobanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. „Policija je prilikom pregleda vozila marke „opel“ kojim je osumnjičeni upravljao pronašli su manju količinu, marihuane kao i tableta sa liste […] The post Uhapšen zbog marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Opel,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Vikend hronika: Dva pijana i jedan drogirani vozač, Vranjanac napravio karambol

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2022

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Vladičinom Hanu, tokom vikenda, zadržali su dvojicu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Policija u Vranju iz saobraćaja je isključila tridesetčetvorogodišnjeg muškarca...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.