Zar je ovo moderno?!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar je ovo moderno?!

Tom Ford je u Los Anđelesu prikazao kolekciju za sledeću sezonu, a njegove gošće iz prvog reda, poznate glumice i pevačice, pokazale su... ma, pogledajte sami!

Da je reč o prvom redu na reviji Donatele Versaće, ili Roberta Kavalija, imalo bi smisla, ali Tom Ford nije dizajner koji asocira na polugole lepotice. Međutim, baš tako su bile VIP zvanice na modnoj reviji ovog modnog kreatora, koja je upravo održana u Los Anđelesu.

Dženifer Lopez je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imala "smrt" minić i čipkane "čizme", Majli Sajrus haljinu koja se providi više nego zavese, a bilo je i providnih pantalona, sakoa "na ništa", šliceva do kuka i dekoltea do pupka!

Šta bi svim tim ženama?! Gde su videle da je to moderno? Pogledajte foto galeriju i napišite nam u komentarima - da li se slažete da su neke od njih zaista preterale?

A sada da se vratimo Tomu Fordu i njegovoj novoj kolekciji.

Preovlađuje crna boja, ima i tu šliceva i dekoltea, ali nisu neukusni.

Veoma je zanimljiv nakit na manekenkama - upadljive minđuše i ogrlice, od isotg materijala od kojeg su i neke haljine, na primer.

Suknje su duge do poda, prate liniju tela, u jrakim nijansama roze, zelene i narandžaste.

Sakoi imaju naglašena ramena i struk, urađni su u takozvanom "Ana Karenjina" stilu.

Pogledajte:


Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.