WRC 2017 – Rally Portugal – Ožie pobedio, Mikelsen na krovu

Izvor: AutoBlog, 21.Maj.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WRC 2017 – Rally Portugal – Ožie pobedio, Mikelsen na krovu

Okončana je još jedna odlična reli predstava. Utisaka sa RELIJA PORTUGAL ima baš puno, naročito su bili izraženi posle prvih devet ispita, kada su svi bili u igri i kada je konkurencija bila izuzetna. Posle 19 brzinskih ispita, po drugi put u ovoj sezoni, slavio je zvanični svetski prvak, Francuz SEBASTIEN OŽIE sa svojim vernim suvozačem ŽULIENON INGRASIOM, u „ford fiesti WRC“ i učvrstio prvu poziciju u šampionatu posle 6 relija. Sa 15.6 sekundi je bio bolji od drugoplasiranog Belgijanca TIJERI NUJVILA, sa „hjundaijem“ i trećeg u generalnom, Španca DANIJA SORDA, takodje sa „hjundaijem“. Poslednji ispit POWER STAGE, koji donosi dodatne bodove petorici najbržih, osvojio je OT TANAK, ispred NUJVILA, EVANSA, LAPIJA...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

22.05.2017 ::: Vodafone Rally de Portugal 2017 - Ogier pobednik

Izvor: AutoMagazin, 22.Maj.2017, 12:00

Branilac titule svetskog reli šampiona, Sebastien Ogier (Ford Fiesta RS WRC) pobedio je na Rally de Portugal 2017, čime je učvrstio svoju vodeću poziciju u šampionatu. Na podijum su se popeli i vozači tima Hyundai, Thierry Nevulle i Dani Sordo..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.