Vozač kolima udario i teško povredio dva dečaka u Bijeljini!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač kolima udario i teško povredio dva dečaka u Bijeljini!

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 11.40 časova kada je dečake, koji su pešačili, udario automobil "ford fijesta" za čijim volanom je bilo lice D.M. iz Šekovića, dok su putnici iz kola N. M. (22) i P. I. (23) lakše povređeni

Dva osmogodišnja dečaka povređena su danas u saobraćajnoj nesreći u Ulici Srpske vojske u Bijeljini, potvrđeno je agenciji Srna u Centru javne bezbednosti Bijeljina.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 11.40 časova kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je dečake, koji su pešačili, udario automobil “ford fijesta” za čijim volanom je bilo lice čiji su inicijali D.M. iz Šekovića.

Putnici u automobilu čiji su inicijali N.M. (22) i P.I. (23) iz Šekovića lakše su povređeni.

Dečaci su zadržani na posmatranju i daljem lečenju u medicinskom centru u Bijeljini, a dežurni lekar još se nije izjasnio o stepenu povreda.

(Telegraf.rs / Srna)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dvojica 8-godišnjaka povređeni u saobraćajnom udesu

Izvor: Svet, 29.Sep.2014

Dva osmogodišnja dečaka povređena su danas u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Srpske vojske u Bijeljini, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbednosti Bijeljina.. Saobraćajna nezgoda dogodila se u 11.40 časova kada je dečake, koji su pešačili, udario automobil “ford fijesta” za čijim volanom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.