Vanredna kontrola taksi vozila u Beogradu

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna kontrola taksi vozila u Beogradu

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Beograda večeras je u vanrednoj kontroli taksi vozila privremeno oduzela vozilo marke "golf 4" kojim je bez dozvole za taksiranje na teritoriji grada upravljao D. A. iz Beograda.
Utvrđeno je, naime, da je D. A. imao dozvolu za vršenje taksi usluge na područuju opšine Apatin i da nema pravo da ovu uslugu vrši na teritoriji grada Beograda.

Tokom dana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već je oduzeto jedno nelegalno taksi vozilo.
"U poslednjih pet meseci Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija isključili su iz saobraćaja 160 divljih taksista, a devet automobila je trajno oduzeto", saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija narednih dana će nastaviti pojačane kontrole taksi vozača kako bi divlji taksisti i oni koji nemaju dozvolu za obavljanje taksi usluge na teritoriji grada bili isključeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna kontrola taksi vozila

Izvor: Danas, 29.Dec.2018

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija grada Beograda večeras su vanredno kontrolisali taksi vozila na stajalištu kod Beton hale i privremeno oduzeli vozilo marke "ford eskort", kojim je bez dozvole za obavljanje taksi prevoza na teritoriji grada Beograda upravljao D.A. iz Beograda. Članak Vanredna...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.