Ukraden mač sa spomenika Sibinjanin Janku

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukraden mač sa spomenika Sibinjanin Janku

U krađi mača učestvovale su četiri osobe - tri mladića i devojka koji su sa Keja oslobođenja pobegli automobilom marke "ford" Sa spomenika Sibinjanin Janku na Keju oslobođenja u Zemuna u noći između utorka i srede je ukraden mač, a brzom reakcijom policije pronađeni su počenioci i mač će uskoro biti vraćen na svoje mesto. Kako prenosi TV Pink, u krađi mača učestvovale su četiri osobe - tri mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i devojka koji su sa Keja oslobođenja pobegli automobilom marke "ford". Pročitajte još - Vučić: Mađarska i Srbija danas žive san Janka Sibinjanina (FOTO+VIDEO) Automobil je brzo pronađen zajedničkom akcijom policije Stari grad i Zemun i privedena su dva mladića i devojka, a kod jednog od njih pronađen je mač. Dvojici osumnjičenih određeno je zadržavanje od 48 sati, devojka je nakon saslušanja puštena, a za trećim mladićem je raspisana poternica.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri mladića i djevojka ukrali mač sa spomenika Sibinjan Janka

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2019

BEOGRAD - Sa spomenika Sibinjanin Janku, koji su prošle sedmice u Zemunu otkrili predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Janoš Ader, ukraden je mač, a počinioci su pronađeni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.