Izvor: RTS, 11.Avg.2020, 11:15

Uhapšen zbog sumnje da je automobilom udario devojku na Košutnjaku pa pobegao

Policija u Beogradu uhapsila je F. I. zbog sumnje da je na Košutnjaku, upravljajući "ford fijestom", na pešačkom prelazu oborio devetnaestogodišnju devojku i potom se udaljio sa mesta nezgode.
Uhapšen je F. I. (2000) zbog sumnje na teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sumnja se da je 8. avgusta, u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kneza Višeslava na Košutnjaku u Beogradu, upravljajući automobilom "ford fijesta", na pešačkom prelazu oborio devetnaestogodišnju devojku i potom se udaljio sa lica mesta.
Tom prilikom devojka je zadobila teške telesne povrede.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Filip priznao da je udario Teodoru na Košutnjaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju, kao i nepružanje pomoći unesrećenom zašta je predviđena višegodišnja zatvorska kazna...Filip I. (20) koji je uhapšen zbog sumnje da je u subotu izazvao saobraćajnu nesreću u Košutnjaku u kojoj je teško povređena Teodora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.