Izvor: B92, 03.Mar.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen Makedonac u Preševu

Preševo -- Policijska uprava u Vranju saopštila je da je u ataru sela Žujince, u opštini Preševo, ubijen državljanin Makedonije Mahir Jakupi (40).

U saopštenju se navodi da je nepoznati izvršilac Mahiru, koji je upravljao vozilom marke 'ford eskord', makedonskih registarskih oznaka, vatrenim oružjem naneo smrtonosne povrede.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda u Vranju, zamenik višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javnog tužioca i policijski službenici PU Vranje i PU Niš.

Policija nije navela, ali se na licu mesta, dok je trajao uviđaj, moglo videti da je u ovom napadu ispaljeno najmanje četiri do pet metaka iz vatrenog oružja. Tragovi metaka mogli su da se vide po ivici asfalta u dužini od nekoliko desetina metara.

U saopštenju se navodi da policija preduzima intenzivne mere i radnje na pronalasku i hapšenju izvršioca ovog krivičnog dela.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.