U nedelju besplatan ulaz u Muzej Jugoslavije

Izvor: B92, 12.Feb.2021, 15:05

U nedelju besplatan ulaz u Muzej Jugoslavije

Ulaz u Muzej Jugoslavije biće besplatan u nedelju 14. februara povodom Dana državnosti Srbije, saopšteno je danas.

Kako se navodi, Muzej će biti otvoren za posetu od 10.00 do 18.00, a u 12.00 će biti organizovano vođenje kroz kompleks Muzeja Jugoslavije.

Posetioci će moći da vide aktuelnu izložbu "Alan Ford trči počasni krug", posvećenu istoimenom stripu, kao i rad na stalnoj postavci pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Muzejska laboratorija", sa aktuelnim intervencijama povodom 75 godina od pobede nad fašizmom, kao i da posete Kuću cveća.

"Najmlađe posetioce će na stalnoj postavci čekati mape, pomoću kojih će moći da se igraju tragajući za određenim muzejskim predmetima, prolazeći tako kroz različite istorijske događaje i vremenske periode, zemlje i kulture. U ovoj aktivnosti deca i njihovi pratioci učestvuju samostalno i nezavisno od drugih posetilaca", navodi se u saopštenju.

Prilikom posete Muzeju neophodno je poštovanje svih protivpandemijskih mera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan državnosti Srbije 2021: Besplatan ulaz u Muzej Jugoslavije

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Feb.2021

Povodom Dana državnosti Srbije, ulaz u Muzej Jugoslavije (Mihaila Mike Jankovića 6) biće besplatan u nedelju, 14. februara 2021. od 10.00 do 18.00. Posetioci će moći da vide aktuelnu izložbu „Alan Ford trči počasni krug„, posvećenu istoimenom stripu, zatim rad na stalnoj postavci pod nazivom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.