The Duke Spirit: Ime benda je stav!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2012, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Duke Spirit: "Ime benda je stav!"

Na putu ka EXIT festivalu, gitarista britanskog benda "The Duke Spirit" Toby Butler, stigao je da odgovori na nekoliko pitanja, samo za čitaoce portala Nadlanu.com!

Liela Moss, Luke Ford, Toby Butler, Oliver Betts i Marc Sallis će za koji dan, u petak, 13.jula, nastupiti na glavnoj bini EXIT festivala u Novom Sadu. Od 2003.godine, otkad postoje, izdali su 3 studijska albuma, a trenutno promovišu "Bruiser" koji su izdali u septembru prošle godine. Pre nego što se izđuskate >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << (po njihovoj želji) uz njihovu muziku na Petrovaradinu, pročitajte šta je gitarista, Toby Butler, rekao za Nadlanu.com... Recite nam nešto o imenu benda “The Duke Spirit” i o tome kako ste se upoznali?- Ime benda je stav. Neki od nas su se upoznali na fakultetu, a neki su odrasli zajedno. Koja su glavne razlike između prvog, drugog i trećeg albuma?- U redu po kojem su snimani... i u tome što su na njima različite pesme. Imali ste nekoliko zanimljivih saradnji sa modnim svetom, možete li nam reći nešto o tom iskustvu?- Imali smo sreće da su neki dizajneri bili inspirisani našom muzikom i pevačicom. Veliki je compliment biti inspiracija drugim kreativnim ljudima. Takođe pišete o čestim putovanjima. Rekli ste “Bežanje je samo reč, dok ne shvatiš da je živiš! Nakon toga, stalni dolasci i odlasci počinju da ostavljaju trag“. Koje su prednosti i mane toga što toliko vremena provodite na putu? - Put je surova životinja koju je često zabavno jahati, alit e s vremena na vreme može baciti na pod. Pad boli, ali uvek ponovo ustanemo. Kakvi su vam planovi za naredni period? Možda novi album?- Radi se na nekim projektima sa strane, i na ljubavnom životu. Šta slušate privatno? Da li biste preporučili nešto?- Santigold, Black Moth, Janes Addiction, The Bronx Da li ste ikada bili u Srbiji ili na EXIT festivalu? Kakva su vam očekivanja?- Nikad nismo bili u Srbiji. Nadam se da će publika biti pijana i da će đuskati!Šta publika može da očekuje od vas?- Bićemo pijani i đuskaćemo! Intervju omogućio: universalmusic.rs
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.