Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jan.2023, 19:54

TRAGEDIJA: Preminuo dečak iz Obrenovca kojeg je automobil udario na Badnji dan

Dečak star svega devet godina, koji je teško povređen na Badnji dan u saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu, preminuo je danas. Njega je automobil marke „ford“ kojim je upravljao S.S. (19) udario na Badnje veče ispred kuće u kojoj živi. Vozač je navodno imao probnu vozačku dozvolu. Dečak je bio dva metra udaljen od svog dvorišta, a tom […] The post TRAGEDIJA: Preminuo dečak iz Obrenovca kojeg je automobil udario na Badnji dan appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TUGA U OBRENOVCU! PREMINUO DEČAK KOG JE AUTOMOBIL UDARIO NA BADNJI DAN: Teško povređen ispred svog dvorišta

Izvor: Blic, 12.Jan.2023

Dečak star svega devet godina, koji je teško povređen na Badnji dan u saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu, preminuo je danas u Urgentnom centru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.