TEŠKA NESREĆA KOD BOJNIKA, IMA POVREĐENIH! Vozilo marke ford fiesta sletelo s puta, pa se više puta PREVRTALO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 01:42

TEŠKA NESREĆA KOD BOJNIKA, IMA POVREĐENIH! Vozilo marke "ford fiesta" sletelo s puta, pa se više puta PREVRTALO!

Povređene je do leskovačke bolnice prevezla ekipa hitne pomoći iz Bojnika

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu u blizini sela Kacabać kod Bojnika. Do nesreće je došlo kada je vozilo marke "ford fiesta" sletelo s puta i više puta se okrenulo. Vozač iz Kosančića zadobio je teške telesne povrede, a njegov suvozač, devojka (19) iz Bojnika lakše.

- Muškarac ima prelom obe butne kosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prelom ključne kosti, a naknadno je utvrđeno da mu je prsla slezina, pa je noćas pod hitno operisan na Odeljenju hirurgije - kazao je direktor opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević.

On je smešten na Odeljenju ortopedije, gde i njegov suvozač, koja je zadobila nagnječenje u predelu desne butne kosti i ogujotine na ruci. Uzroci obe teške saobraćajne nezgode se utvrđuje policija koja je sinoć vršila uviđaj, a povređene je do leskovačke bolnice prevezla ekipa hitne pomoći iz Bojnika.
Pogledaj vesti o: Ford,   Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DELOVI VOZILA PO PUTU, ZGUŽVAN AUTOMOBIL Jezive scene u Smederevu, muškarac pijan sleteo sa puta (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Feb.2023

Četvoro osoba lakše je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Smederevu, u naselju Skobalj, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.