Stiže novi film legendarnog reditelja Kuma

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 23:30

Stiže novi film legendarnog reditelja "Kuma"

Reditelj Fransis Ford Kopola poručio je gledaocima da se pripreme za njegov novi film "Megalopolis" koji će izaći ove godine.

Čuveni reditelj je tokom podkasta "Accutron" rekao da je sam finansirao 120 miliona dolara za film, čija je produkcija počela u martu 2023. godine.

Glavnu ulogu u filmu igraće Adam Drajver, a pored njega glumačku postavu čine i Obri Plaza, Dastin Hofman, Forest Vajtejker, Natali Emanuel i drugi, piše IndieWire.

"Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što mogu da kažem je da volim glumce u filmu. Neobičan je i ni malo dosadan", poručio je Kopola.

On je i napisao i režirao „Megalopolis”, koji je sniman u Atlanti i Njujorku.

Zvanični sinopsis za predstojeći film glasi: „Sudbina Rima proganja savremeni svet koji nije u stanju da reši sopstvene društvene probleme u ovoj epskoj priči o političkim ambicijama, genijalnosti i opasnoj ljubavi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.