Sidni Svini dizajnirala jedinstveni Ford Mustang, poklanja ga jednom fanu FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 16:44

Sidni Svini dizajnirala jedinstveni Ford Mustang, poklanja ga jednom fanu FOTO

Specijalni Mustang GT iz 2024. koji "potpisuje" popularna glumica, biće poklonjen jednom srećnom obožavaocu.

Sidni Svini će u saradnji sa Fordom usrećiti jednog fana - on će na poklon dobiti jedinstveni Mustang GT kome je završni pečat dala upravo popularna glumica.

Finalni dizajn ovog jedinstvenog autoimobila inspirisan je originalnim "Brittany Blue" Mustangom iz 1965, koji poseduje Svinijeva.

Pored specijalne nijanse plave u koju je ofarban ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mustang GT, auto krase i hormirane 20 inčne felne, kao i potpis glumice na motoru.

Tu je i specijalni logo u obliku srca, koji je plod saradnje Sidni i Forda. Ovaj amblem se nalazi na instrument tabli i na bočnim panelima karoserije.

Nadmetanje za ovaj jedinstveni Mustang traje do 7. februara, a Sidni i Ford kažu da pobednika vide kao "nekoga ko prkosi stereotipima u potrazi za svojim strastima", piše tmz.com.

Zainteresovani mogu da učestvuju u nagradnoj igri tako što će podeliti svoje priče na Ford Instagram ili Ford TikTok kanalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.