SEKS U TOKU CIKLUSA: Kažu nezaboravno iskustvo a evo i zašto je bezbedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS U TOKU CIKLUSA: Kažu nezaboravno iskustvo a evo i zašto je bezbedno!

Ukoliko je želja jaka!

Mnoge dame se pitaju da li bi trebalo da imaju seksualne odnose tokom "onih dana", posebno zato što neki muškarci baš u tome periodu imaju pojačanu želju za seksom. Postoji mnogo nagađanja na tu temu - od toga da li je seks tokom menstruacije dozvoljen, pa do toga da li je bezbedan.

Asistent na "Medical Center for Female Sexuality" Tara Ford za magazin "Health" odgovorila je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neka od ovih pitanja. Evo šta treba da znate:

Doktori kažu to ne mora da bude problem.

- Ako  ženi to ne smeta, trebalo bi. To je potpuno prirodno i dobro za oba partnera - rekla je Ford.

Nekima se sviđa.

Iako je nekim damama pomalo neprijatan osećaj da to upražnjavaju, one koje su probale, nisu se pokajale.

Nekim ženama prijaju seksulani odnosi u tom periodu i to iz dva razloga.

Seks tokom onih dana može pružiti veliki seksualni užitak a drugi razliog je zdravstvene prirode jer se na ovaj način može smanjiti bol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.