SAVRŠEN POČETNIČKI AUTO: Nećete verovati da je ovoliko JEFTIN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 13:43

SAVRŠEN POČETNIČKI AUTO: Nećete verovati da je ovoliko JEFTIN (VIDEO)

Sve što treba da znate o Ford Fiesti.

Američki automobil iz 2002. godine koji pokreće četvorocilindrični turbo dizel agregat, proizvod fabrike Peugeot. Radi se o motoru zapremine 1.4 litra uz prednji pogon i ručni menjač sa pet ili automatik sa pet brzina. U pitanju je gradski automobil sa maksimalnom brzinom od 164km/h, ubrzanjem od 0-100 za 15.5s i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prosečnom potrošnjom od oko 4.4 litara na 100 pređenih kilometara.

Ford Fiesta 1.4 TDCi se proizvodila od 2002. do 2005. godine i napravljena je kao stvorena za početnike. Osim sto se prodaje po jako pristupačnoj ceni, sam automobil je jako pouzdan i bezbedan. U pitanju je mali hečbek, dužine 3.917 mm, širine 1.683 mm i visine 1.463 mm. Automobil je takođe udoban i praktičan, sa velikim prtljažnim prostorom od čak 284 - 947 l. Kao što smo već pomenuli, mali je potrošač, ali takođe mu je i jeftina registracija, kao i samo održavanje.

Cena ovog automobila se kreće od samo 1.000 evra, pa ako još niste sigurni koji biste automobil kupili, smatramo da se ne biste razočarali da se odlučite baš za ovaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.