Rajan Gosling igraće u nastavku “Blejd Ranera”?

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan Gosling igraće u nastavku “Blejd Ranera”?

Holivudski glumac Rajan Gosling trenutno pregovara za ulogu u “Blejd Raneru”.

Poznato je da će Harison Ford ponovo igrati Rika Dekarda, ali ne i koju ulogu će dobiti Gosling u nastavku kultnog filma.

Denis Vilnev režira ovaj naučno fantastični triler, dok je Ridli Skot izvršni producent.

Inače, originalni film snimljen je 1982. a odvija se u Los Anđelesu u 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << godini i govori o istrebljivaču Riku Dekardu (Harison Ford) koji ima zadatak da pronađe i uništi četiri androida.

Magazin Total film je u julu ove godine taj film proglasio za najbolje naučnofantastično ostvarenje svih vremena.

“Blejd Raner” je adaptacija priče Filipa K. Dika “Da li androidi sanjaju električne ovce”.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rajan Gosling igraće u nastavku “Blejd Ranera”?

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Holivudski glumac Rajan Gosling trenutno pregovara za ulogu u “Blejd Raneru”.. Poznato je da će Harison Ford ponovo igrati Rika Dekarda, ali ne i koju ulogu će dobiti Gosling u nastavku kultnog filma.. Denis Vilnev režira ovaj naučno fantastični triler, dok je Ridli Skot izvršni producent.. Inače,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.