Prevozio porodicu i švercovao 8,5 kilograma heroina

Izvor: Politika, 02.Mar.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevozio porodicu i švercovao 8,5 kilograma heroina

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo osam i po kilograma heroina, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije.

Droga je zaplenjena juče prilikom pregleda automobila „ford fokus” makedonskih registarskih oznaka. Automobilom je upravljao makedonski državljanin, a u vozilu su se, nalazili i njegova majka, supruga, kao i dvoje maloletne dece.

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << carinika koji su razlozi njegove posete Srbiji, vlasnik automobila je odgovorio da dolazi iz Skoplja i da svoju majku vodi u Bujanovačku banju, posle čega se vraća u Preševo.

Međutim, s obzirom na to da su postojale određene informacije da se vlasnik automobila bavi poslovima sa narkoticima, vozilo je podvrgnuto pregledu na carinskom skeneru pri čemu je otkriven bunker u predelu menjača gde je nađeno 16 paketića heroina.

Vlasnik automobila i otkrivena droga su predati u dalju nadležnost policiji, navodi se u saopštenju.

M. G.

objavljeno: 02.03.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.