Poznati holivudski par usvaja dete iz Amerike

Izvor: Njuz.net, 22.Jun.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati holivudski par usvaja dete iz Amerike

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
U agencije za usvajanje bili začuđeni zašto žele dete iz Amerike pored toliko mališana iz Kenije

LOS ANĐELES, 22. jun 2012, (Njuz) – Poznati holivudski par planira da usvoji dete iz Amerike, otkrio je ekskluzivno za Njuz izvor blizak paru.
Ipak, naš izvor još uvek ne može da nam kaže o kom paru je reč, ali nam je otkrio sve detalje oko usvajanja.
- Ovo je presedan da neki holivudski par odluči da usvoji dete iz Amerike i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << dete koje čak nije ni afro-američko, kao ni Latino. Bebu su na usvajanje dali njeni roditelji Džon i Dejzi, jer su oni maloletni i ne mogu da se staraju o njoj – otkriva naš izvor.
On dodaje da poznati par nema većih problema oko usvajanja, osim da su u agenciji za usvajanje bili vrlo začuđenji zbog njihove odluke i pomalo dosadni sa pitanjima „da li su sigurni da žele baš to dete pored toliko dece iz Kenije, ili preslatkog mališana iz Laosa“ kao i „da li shvataju da je ova beba bela, i da su joj roditelji Amerikanaci“.
- Ovaj par ne želi da prekrsti dete i da mu neko neobično ime, poput Roza Vivi, Mandarina i slično, već im se sviđa ime koje su mu dali njegovi biološki roditelji, a koje je tipično američko ime – dodaje naš izvor.
Ipak, poznati par se boji da ceo čin usvajanja američkog deteta ne bude shvaćen kao provokacija Holivudu, pa su rešili da ipak obave neke tradicionalne stvari u svetu slavnih – budući otac je istetovirao ime deteta na podlaktici, a majka već kreira liniju bebi odeće koja će se zvati po njenom budućem detetu. Takođe, Njuz otkriva da je par svom budućem detetu kupio i zvezdu iz sazvežđa Vage, kao i jedno omanje ostrvo u Tihom okeanu.
Iako naš izvor za sada ne može da nam otkrije o kom paru je reč, pretpostavljamo da će bebu usvojiti Tom Kruz i Kejti Holms, ili Bred Pit i Andželina Žoli, možda Ben Aflek i Dženifer Garner, a nije isključeno ni Harison Ford i Kalisa Flokhart, jer je naš sagovornik blizak sa svim ovim parovima.
Naš izvor nam je za kraj poverio da slavni par razmišlja i o tome da usvoji i bebine roditelje, Džona i Dejzi jer „iako ovim ne bi bio oboren rekord o broju usvojene dece u nekoj holivudskoj porodici, bio bi postavljen nov rekord o broju usvojene američke dece, a to nije mala stvar u Holivudu“.
Jasmina Gavrilov
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.