Povređeno petoro državljana Srbije u nesreći u Republici Srpskoj

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2013, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeno petoro državljana Srbije u nesreći u Republici Srpskoj

Dvoje državljana Srbije je teško povređeno, a troje lakše, u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mestu Štrpci na području Rudog u Republici Srpskoj, javili su banjalučki mediji.
Portparolka Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić izjavila je da se saobraćajna nezgoda dogodila u 13.30 časova kada je vozilo “ford fijesta” sletelo sa kolovoza, najverovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i stanju puta.
Tešić je navela da su teške povrede zadobili A.K. (18) i D.K. (24), dok su lakše povređeni vozač M.P. i I.U. i M.K.
“Petoro ih je bilo u automobilu. Svi su državljani Srbije i prebačeni su u Srbiju radi pružanja lekarske pomoći”, dodala je ona.
Izvor: Beta
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN UDES ZBOG PREBRZE VOŽNJE: Povređeno petoro državljana Srbije u Republici Srpskoj

Izvor: S media, 06.Maj.2013, 00:15

Dvoje državljana Srbije je teško povređeno, a troje lakše, u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mestu Štrpci na području Rudog u Republici Srpskoj, javili su banjalučki mediji...Portparolka Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić izjavila je da se saobraćajna nezgoda...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.