Pogledajte snimak trenutka kada auto uleće u Knez!

Izvor: Mondo, 28.Okt.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte snimak trenutka kada auto uleće u Knez!

Trenutak kada je sivi "ford fokus karavan" velikom brzinom uleteo u pešačku zonu na Obilićevom vencu, a zatim kosio sve pred sobom u Zmaj Jovinoj, zabeležile su sigurnosne kamere jednog ugostiteljskog objekta.

Foto: MONDO, Mladen Šolak

Vlasnik jednog od lokala u Zmaj Jovinoj ulici, čija je radnica povređena u jutrošnjem incidentu, a letnja bašta potpuno uništena, pokazao je novinarima snimak koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zabeležile sigurnosne kamere.

Snimak incidenta je na mobilnom telefonu, zbog čega je kvalitet videa lošiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: MONDO

Na lokalima u Zmaj Jovinoj ulici, koja spaja Obilićev venac i Knez Mihailovu ulicu, pričinjena je ogromna materijalna šteta.

Izvor: MONDO

POGLEDAJTE VIDEO SA MESTA INCIDENTA:

Automobil je u pešačku zonu uleteo toliko velikom brzinom da je rušio sve pred sobom - ogradu od kovanog gvožđa, drvene stolove, žardinjere, stolice, reklamne table...

Izvor: MONDO

U nesreći su povređene dve osobe - devojka koja je radila u jednom od kafića i vozač automobil, saznaje MONDO.

Oboje su prebačeni u Urgentni centar.

Incident se dogodio oko pola sedam ujutro. Prema nezvaničnim informacijama, pre nesreće je došlo do svađe, nakon čega je vozač automobila uleteo u Knez Mihailovu.

Vozača je pre nego što je uleteo kolima u pešaku zonu navodna napala grupa mladića i tukla ga.

Užas u centru Beograda: Uleteo kolima u Knez! FOTO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.