Poginula dok je pretrčavala ulicu

Izvor: Blic, 23.Jul.2009, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dok je pretrčavala ulicu

BEOGRAD - Ljiljana P. (29) poginula je sinoć oko 22.30 kada je na nju naleteo „ford eskort” kojim je upravljao Božidar Đ. (38) na Zrenjaninskom putu nedaleko od fabrike „Frikom”. Iako je vozač odmah pozvao Hitnu pomoć, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.



Ljiljana je sa drugaricom pokušala da pređe ulicu kod pešačkog prelaza kako bi stigla na autobus koji se zaustavljao na stanici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preko puta. Sačekala je da prođe jedan automobil, ali u žurbi nije videla drugi i istrčala je na ulicu.

- Vozio sam oko 80 kilometara na sat iza jednog „pasata”. Video sam da je vozač naglo usporio, a zatim produžio dalje. Devojka kao da se u sledećem trenutku stvorila pred mojim automobilom. Uspeo sam da ukočim, ali već je bilo kasno. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć - kaže Božidar Đ. kome je nakon nesreće pozlilo, te mu je ukazana pomoć.

Od siline udarca, hauba automobila potpuno je ulubljena, a šoferšajbna razbijena. Ljiljanino telo palo je deset metara dalje i uprkos reanimaciji, lekari nisu mogli da je vrate u život. Ljiljana je živela je u Sefkeriku i bila zaposlena u „Frikomu”. U trenutku nesreće, krenula je na posao u treću smenu sa koleginicom. Ovaj deo Zrenjaninskog puta poznat je po saobraćajnim nesrećama u kojima najčešće stradaju pešaci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.