Novi Mondeo izazvao najveće interesovanje Novosađana

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Mondeo izazvao najveće interesovanje Novosađana

Na Salašu 137 kraj Čeneja u subotu je održan "Ford Open day" na kojem su posetioci mogli da se upoznaju sa karakteristikama novih vozila ovog proizvođača i da ih isprobaju u test vožnji.

"Open day" je izazvao veliku pažnju poklonika fordovih vozila, ali i drugih Novosađana koji su želeli da sami isprobaju i uvere se u kvalitet i osobine koje karakterišu izložene modele.

Vozila koja su bila na raspolaganju za test vožnje su Fiesta, B-Max, Kuga, Mondeo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Focus i C-max, a najveće interesovanje bilo je za novi Mondeo.

Zbog velikog odziva, za test vožnje su pravljeni spiskovi kako bi svi stigli na red, a čekalo se i više od dva sata da se isprobaju pojedini modeli.

Dok su čekali na red za vožnju, za zainteresovane je bilo organizovano druženje uz zakusku u restoranu.

Ovlašćeni diler i serviser fordovih automobila "Grand motors" trenutno nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu pojedinih modela. Nova prodajna akcija omogućava kupovinu vozila sa beskamatnim finansiranjem na pet godina i mesečnom ratom od 99 evra za Fiestu i 149 evra za Focus.

Više informacija možete potražiti OVDE, a novi modeli se mogu videti u salonu "Grand M" na Bulevaru vojvode Stepe 50 na Novom naselju.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.