Novi Ford Focus - Automobil godine

Izvor: B92, 02.Apr.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Ford Focus - Automobil godine

Ekonomski dnevni list "Privredni pregled" nagradio je novi Ford Focus titulom Automobil 2011. godine.

Ovogodišnji izbor za titulu najprestižnijih automobila organizovao je beogradski ekonomski dnevni list "Privredni pregled", 41. put zaredom. Priznanja je dodelio žiri sastavljen od 45 novinara iz 41 redakcije dnevnih listova i periodičnih izdanja, radija, TV stanica, agencija i internet sajtova iz Srbije.

Nagradu za Automobil godine 2011. u Srbiji primila je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Maja Babić, direktor marketinga u Grand Motorsu. „Naš principal i mi u Grand Motorsu veoma smo srećni i ponosni što je Ford Focus treće generacije poneo titulu automobila godine. To je prvo priznanje ove vrste u Evropi za novi Focus. Uvereni smo da će novi Focus biti jednako popularan kao i odlazeći, a on je trenutno prodajni hit na srpskom tržištu", rekla je Maja Babić.

„Kolege novinari su sasvim opravdano automobilom godine progasili novi Ford Focus: on ne samo da ima svež, moderniji dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti, već i mnogo inovativnih tehničko-tehnoloških rešenja prvi put ugrađenih u serijski automobil", rekao je Slobodan Kljajić, glavni i odgovorni urednik Privrednog pregleda.

Pratite naš Specijal o beogradskom sajmu automobila 2011

Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji

Vozili smo novi Ford Focus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.