Novi Ford C-Max za Ameriku (+ video)

Izvor: AutoBlog, 20.Dec.2010, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Ford C-Max za Ameriku (+ video)

Druga generacija Fordovog kompaktnog MPV modela C-Max je nedavno stigla na tržište Srbije, a sledećeg meseca američki proizvođač će na Salonu automobila u Detroitu održati i severnoameričku premijeru ovog modela.Za razliku od Evropljana, Amerikanci će novi C-Max dobiti samo u verziji sa sedam sedišta (5+2 konfiguracija) i kliznim bočnim vratima. Ova verzija se u Evropi zove Grand C-Max dok će se na američkom tržištu prodavati jednostavno kao Ford C-Max. U svakom slučaju, novi C-Max privlači pažnju svežijim dizajnom (mešavina modela S-Max i Kuga), prostranijom i modernijom unutrašnjošću sa kvalitetnijim materijalima i većom bezbednošću (nedavno je osvojio maksimalnih 5 zvezdica na EuroNCAP testu).  Amerikancima...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford u Detroitu predstavlja najnoviji C-Max

Izvor: Economy.rs, 20.Dec.2010

Ford C-Max, kompaktni monovolumen za sedam putnika baziran na Focusu i dizajniran u Evropi, svoju premijeru za 2012. godinu imaće na predstojećem 2011 Detroit Auto Show-u.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.